Astra obţine o remiză acasă cu Pandurii, scor 0-0, după ce a evoluat mai mult de o repriză cu un om în minus. Formaţia lui Şumudică revine pe primul loc în Liga I

Astra Giurgiu a terminat la egalitate, marţi seară, meciul de pe teren propriu cu Pandurii Târgu Jiu, scor 0-0, în etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1 de fotbal.

444 afișări
Imaginea articolului Astra obţine o remiză acasă cu Pandurii, scor 0-0, după ce a evoluat mai mult de o repriză cu un om în minus. Formaţia lui Şumudică revine pe primul loc în Liga I

Astra obţine o remiză acasă cu Pandurii, scor 0-0, după ce a evoluat mai mult de o repriză cu un om în minus. Formaţia lui Şumudică revine pe primul loc în Liga I

Astra Giurgiu rămâne neînvinsă pe teren propriu în play-off, în timp ce gorjenii nu au pierdut niciun meci în deplasare. În urma acestui rezultat, Astra Giurgiu ocupă locul 1 în clasament, cu 36 de puncte. De cealaltă parte, Pandurii Târgu Jiu se află pe poziţia a 3-a, cu 30 de puncte.

Astra: S. Lung jr - Queiros, Găman, Oros, J. Morais - Seto, Boldrin - Boudjemaa (Florea 70'), Teixeira, De Amorim (Lovin 56') - Alibec (D. Niculae 86'). Antrenor: Marius Şumudică.

Pandurii: Stanca - Unguruşan, Vasco, Vasiljevic, Grecu - Ropotan (Wellington 46'), Răuţă (Droppa 80') - Antal (Ciucur 57'), Nistor, Răduţ - Hora. Antrenor: Edward Iordănescu.

Cartonaşe galbene: Teixeira 37', 43', Seto 64', Lovin 76' / Ropotan 16', Grecu 80', Unguruşan 85'.

Cartonaşe roşii: Teixeira 43' / -.

Arbitri: Sebastian Colţescu (Craiova), Adrian Radu Ghinguleac (Bucureşti), Daniel Mitruţi (Craiova); rezervă: George Rădulescu (Bucureşti)

Observatori: Augustus Constantin (Râmnicu Vâlcea), Eduard Alexandru (Ploieşti).

Stadion: Marin Anastasovici (Giurgiu).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici