Astra Ploieşti - Universitatea Craiova, scor 3-1, în Liga I

Formaţia Astra Ploieşti a învins, duminică, pe teren propriu, echipa Universitatea Craiova, cu scorul de 3-1 (2-0), într-o partidă contând pentru etapa a X-a a Ligii I.

24 afișări
Imaginea articolului Astra Ploieşti - Universitatea Craiova, scor 3-1, în Liga I

Nicolo Napoli, antrenorul echipei Astra Ploieşti (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

Golurile au fost înscrise de Mitchell '13 (autogol), Liviu Ganea '22, Miranda '90, pentru Astra, respectiv Fl. Costea '88, pentru Universitatea Craiova.

1-0: Strătilă a centrat în faţa porţii, dar Mitchell a intervenit pe traiectora balonului şi l-a deviat în proprie poartă.

2-0: Liviu Ganea a primit o pasã de la Djokici, a scăpat singur cu portarul şi l-a învins pe Silviu Lung jr. cu un şut de la marginea careului.

2-1: Bădoi a centrat de pe partea dreaptă şi balonul a ajuns la Florin Costea care a reluat în plasă din marginea careului de 6 m.

3-1: Miranda a scăpat singur cu Silviu Lung, a pătruns în careu şi a înscris cu un şut pe jos, la colţul scurt.

În minutul 80, Paulinho a simulat un fault în suprafaţa de pedeapsă şi Alexandru Deaconu i-a acordat jucătorului Astrei al doilea cartonaş galben şi, implicit, pe cel roşu.

În minutul 86, Trică a faultat la mijlocul terenului şi a fost avertizat cu cartonaş galben, moment în care fotbalistul Universităţii Craiova a încercat să-l lovească pe arbitrul Alexandru Deaconu. "Centralul" partidei i-a arătat direct cartonaşul roşu mijlocaşului oltean, care a încercat să se repeadă din nou la Deaconu, însă a fost ţinut de mai mulţi coechipieri.

Astra Ploieşti: 12. Cr. Munteanu - 4. Mihalache, 5. Rohat, 3. Oprsal, 25. Crăciun - 18. Strătilă (17. V. Sandu '72), 8. Takayuki, 16. V. Gheorghe, 7. Paulinho - 19. L. Ganea (11. Miranda '76), 9. Djokici (6. Hatchi '83). Antrenor: Nicolo Napoli

Universitatea Craiova: 21. S. Lung Jr. - 32. Bădoi, 3. R. Barbu, 4. Mitchell, 8. Şoavă (2. Bărboianu '75) - 13. Dilevski (27. Rose '27) - 77. Wobay, 30. Prepeliţă (11. V. Badea '39), 33. Trică, 10. Fl. Costea - 9. M. Costea. Antrenor: Eugen Neagoe.

Cartonaşe galbene: Crăciun '59, Paulinho '33, '80 / Prepeliţă '33, Fl. Costea '42, Şoavă 71, Trică '86

Cartonaş roşu: Paulinho '80, Trică '86.

Arbitri: Alexandru Deaconu (central) - Eduard Dumitrescu, Adrian Vidan (asistenţi) - Cristina Dorcioman (rezervă).

Observatori: Sorin Satmari, Constantin Ştefan.

Supervizor: Adalbert Kassai.

La partidă au asistat aproximativ 1000 de spectatori. Cei aproximativ 200 de suporteri ai formaţiei Universitatea Craiova nu au fost lăsaţi să intre în stadion, pe motiv că nu aveau bilete. Echipa pregătită de antrenorul Eugen Neagoe a ieşit cu o mică întârziere de la vestiare, în semn de protest faţă de absenţa suporterilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici