Atac DUR pentru Messi şi Ronaldo pentru neparticiparea la gala ”Balonul de Aur”

Luka Modric, noul ”Balon de Aur”, a vorbit într-o publicaţie din Croaţia despre atitudinea lui Messi şi Ronaldo, care au spus pas galei în care el a fost încoronat ca fiind cel mai bun fotbalist al anului 2018.

343 afișări
Imaginea articolului Atac DUR pentru Messi şi Ronaldo pentru neparticiparea la gala ”Balonul de Aur”

Atac DUR pentru Messi şi Ronaldo pentru neparticiparea la gala ”Balonul de Aur”

Croatul consideră că decizia celor doi este o lipsă de respect pentru oamenii care i-au votat în anii precedenţi, când au primit cel mai râvnit trofeu individual. ”Nu ştiu care e motivul pentru care unii dintre jucători nu au participat la gală. E alegerea lor. Se pare că aceste trofee au valoare doar când le câştigă. Nu este corect pentru colegii lor, pentru cei care au votat şi care i-au nominalizat în ultimii zece ani. Nu e corect nici pentru fotbal, nici pentru fani. Dar fiecare se comportă aşa cum crede”, a spus Modric pentru Sportske Novosti.

Mijlocaşul legitimat la Real Madrid a pus capăt hegemoniei Messi - Cristiano Ronaldo. În ultimii zece ani, cei doi giganţi ai fotbalului contemporan au obţinut câte cinci trofee în ancheta France Football, record all-time în istoria "sportului rege". Până ca Messi şi Ronaldo "să aresteze" Balonul de Aur, Ricardo Kaka a fost ultimul jucător care şi-a trecut în CV prestigiosul trofeu.

"Sunt fericit, mândru şi onorat. E greu de descris acest moment. Le mulţumesc celor care m-au ajutat să ajung aici. În primul rând vreau să le mulţumesc colegilor, antrenorilor şi tuturor celor de la Real Madrid. Desigur şi celor de la echipa naţională, dar şi familiei mele, care mă ajută să fiu un om împlinit. Visul meu a fost să joc pentru o echipă mare şi să câştig trofee. Din copilărie visam la Balonul de Aur şi sunt de-a dreptul mândru să ridic acum acest trofeu", spunea Modric, după ce a primit trofeul.

Top 10 în ancheta France Football:

Locul 1 - Luka Modric

Locul 2 - Cristiano Ronaldo

Locul 3 - Antoine Griezmann

Locul 4 - Kylian Mbappe

Locul 5 - Lionel Messi

Locul 6 - Mohamed Salah

Locul 7 - Raphael Varane

Locul 8 - Eden Hazard

Locul 9 - Kevin de Bruyne

Locul 10 - Harry Kane

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici