Atacantul Daniel Stan a semnat un contract cu Internaţional Curtea de Argeş

Atacantul Daniel Stan a semnat, duminică, un contract valabil un sezon cu gruparea Internaţional Curtea de Argeş, cu drept de prelungire încă un an.

22 afișări

"Am semnat după negocieri care au durat mai multe zile. Nu a fost uşor să ajungem la o înţelegere. Am mai lăsat şi eu din pretenţii, a mai lăsat şi clubul. Internaţional Curtea de Argeş nu are buget precum CFR Cluj. Am înţeles acest lucru şi am semnat un contract de care suntem mulţumiţi şi eu şi clubul. Am semnat mai mult cu sufletul, pentru că Inter este echipa la care am intrat în fotbal, am fost golgheter, şi de la care am plecat în fotbalul mare. În plus, sunt din Curtea de Argeş şi vreau să rămân acasă", a spus Stan.

Daniel Stan, în vârstă de 32 de ani, va pleca duminică seara în Austria, unde coechipierii săi se află în cantonament.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici