Atacantul moldovean Vladislav Blănuţă, declarat de FIFA eligibil pentru naţionala României

Clubul de fotbal FC U Craiova a anunţat miercuri că FIFA a aprobat dosarul depus de Federaţia Română de Fotbal, la inţiativa craiovenilor, decizie care face ca atacantul moldovean Vladislav Blănuţă (21 de ani), să poată evolua în culorile echipei naţionale a României.

349 afișări
Imaginea articolului Atacantul moldovean Vladislav Blănuţă, declarat de FIFA eligibil pentru naţionala României

Atacantul moldovean Vladislav Blănuţă, declarat de FIFA eligibil pentru naţionala României

Iniţiativa clubului craiovean are ca scop şi încadrarea jucătorului adus de la echipa italiană Pescara în prevederile regulii U21 din SuperLigă.

Blănuţă a fost selecţionat la loturile naţionale ale Republicii Moldova până la Under 21. Decizia FIFA face ca acesta să poată evolua pentru România.

Clubul craiovean a scris miercuri pe pagina de facebook:

”Astăzi, FIFA a aprobat dosarul depus de FRF la iniţiativa clubului nostru în legătură cu posibilitatea de a reprezenta Naţionala României la nivel de tineret şi seniori.

”În acelaşi timp, Blănuţă a devenit eligibil regulii impuse de Federaţia Română de Fotbal în Superliga.

”Până astăzi, Blănuţă a reprezentat naţionala Moldovei în perioada 2017-2021.

”Îi dorim mult succes pe viitor în tricoul Naţionalei României, dar şi în tricoul nostru!”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici