Atalanta confirmă transferul lui Nica de la Dinamo

Clubul Atalanta Bergamo a anunţat, pe site-ul oficial, că l-a achiziţionat pe fotbalistul Constantin Nica de la Dinamo, transfer realizat în acelaşi timp cu cel al lui Giulio Migliaccio de la Palermo.

127 afișări
Imaginea articolului Atalanta confirmă transferul lui Nica de la Dinamo

Constantin Nica (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Giulio Migliaccio şi Constantin Nica la Atalanta. Atalanta B.C. anunţă că i-a achiziţionat de la Palermo pe jucătorul Gilio Migliaccio şi de la Dinamo Bucureşti pe Constantin Nica. Ambii jucători vin la Bergamo sub formă de transfer", se arată în comunicatul clubului italian.

Preşedintele FC Dinamo, Constantin Anghelache, declara, miercuri, că Nica a semnat actul de transfer la Atalanta.

Constantin Nica, în vârstă de 20 de ani, este internaţional de tineret.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici