Au fost prezentate medaliile şi mascota Campionatului European de înot în bazin scurt pentru seniori

Camelia Potec, preşedintele Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, a prezentat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, medaliile şi mascota Campionatului European de înot în bazin scurt (25 m) pentru seniori, de la Otopeni.

114 afișări
Imaginea articolului Au fost prezentate medaliile şi mascota Campionatului European de înot în bazin scurt pentru seniori

Sursa foto: frnpm.ro

„România va găzdui ediţia cu numărul 22 a Campionatului European de înot în bazin scurt pentru seniori, fiind cea mai importantă competiţie de acest gen care se desfăşoară în ţara noastră în ultimii 40 de ani.

Toată Europa va fi cu ochii pe România şi aceasta este o oportunitate excelentă de a arăta că avem capacitatea de a organiza o astfel de competiţie până în cele mai mici detalii”, a declarat Camelia Potec.

“Vom avea prezenţi la Otopeni peste 400 de sportivi din 41 de ţări. Echipa României va fi alcătuită din 21 de sportivi (7 fete şi 14 băieţi), selecţionaţi în urma Campionatului Naţional de înot în bazin scurt.

De asemenea, în echipa României vor fi opt antrenori, patru kinetoterapeuţi, iar delegaţia va fi condusă din punct de vedere tehnic de antrenorul federal Silviu Anastase”, a completat şi Matei Giurcăneanu, secretarul general al Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern.

Lotul României pentru Campionatul European de înot în bazin scurt (25 m) pentru seniori, de la Otopeni, va fi alcătuit din următorii: David Popovici, Vlad Stancu, Andrei Anghel, Diana Stiger, Ioana Ştirbu, Patrick Dinu, Darius Coman, Robert Badea, Denis Popescu, Aissia Prisecariu, Andrei Ungur, Brigitta Vass, Mihai Gergely, Daniel Nicuşan, Vlad Mihalache, Andrei Proca, Nandor Nagy, Maysa Raţiu, Anastasia Bako, Daria Silişteanu, Alexandru Stoica.

Antrenori: Adrian Rădulescu, Iulia Becheru, Andrei Pinticanu, Radu Claudiu, Răzvan Florea, Bogdan Stroe, Mircea Purcaru, Cătălin Ungur. Antrenor federal: Silviu Anastase.

Campionatul European de înot în bazin scurt (25 m) pentru seniori, de la Otopeni este organizat de către Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern, în colaborare cu European Aquatics, şi va avea loc în perioada 5-10 decembrie 2023 în incinta Complexului Sportiv de Nataţie Otopeni.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici