Au fost stabilite urnele tragerii la sorţi pentru EURO 2020. România poate ajunge în ultima urnă

În urma disputării ultimelor jocuri din preliminariile pentru Campionatul European din 2020, marţi, au fost stabilite urnele valorice ale tragerii la sorţi care va avea loc sâmbătă, 30 noiembrie, la Bucureşti.

2656 afișări
Imaginea articolului Au fost stabilite urnele tragerii la sorţi pentru EURO 2020. România poate ajunge în ultima urnă

Au fost stabilite urnele tragerii la sorţi pentru EURO 2020. România poate ajunge în ultima urnă

24 de echipe vor lua parte la EURO 2020. Pe lângă cele 20 provenite din preliminariile clasice, alte patru vor obţine calificarea din barajul Ligii Naţiunilor, la care va participa şi România. Tragerea la sorţi pentru baraj va avea loc vineri, la Nyon.

Urna 1: Belgia, Italia, Anglia, Germania, Spania, Ucraina
Urna 2: Franţa, Polonia, Elveţia, Croaţia, Olanda, Rusia
Urna 3: Portugalia, Turcia, Danemarca, Austria, Suedia, Cehia
Urna 4: Ţara Galilor, Finlanda şi cele patru câştigătoare de la barajul din Liga Naţiunilor

România va evolua în play-off-ul din Liga Naţiunilor, urmând să-şi afle adversarul la tragerea la sorţi de la Nyon, care va avea loc vineri, 22 noiembrie.

În prima variantă disponibilă pentru România, tricolorii vor înfrunta Islanda, în semifinale, pe teren advers, iar în eventualitatea calificării în finală vor întâlni una dintre Bulgaria, Israel sau Ungaria, terenul urmând să fie stabilit prin tragere la sorţi.

În a doua variantă existentă, România va întâlni în semifinale Scoţia, în deplasare, iar în eventualitatea calificării în finală câştigătoarea dintre Norvegia şi Serbia, terenul urmând să fie stabilit tot prin tragere la sorţi.

Campionatul European din 2020 va avea loc în perioada 12 iunie-12 iulie. Meciurile se vor disputa în 13 oraşe: Londra, Munchen, Baku, Sankt Petersburg, Roma, Copenhaga, Bucureşti, Amsterdam, Dublin, Bilbao, Budapesta, Bruxelles şi Glasgow.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici