Au început înscrierile pentru cursul Business Excellence in Football Management

Academia Naţională de Fotbal a dat startul înscrierilor pentru cursul Business Excellence in Football Management, dedicat preşedinţilor, managerilor şi persoanelor cu rol executiv din cluburile de fotbal şi futsal, anunţă Federaţia Română de Fotbal.

82 afișări
Imaginea articolului Au început înscrierile pentru cursul Business Excellence in Football Management

Au început înscrierile pentru cursul Business Excellence in Football Management

Cluburile sportive profesioniste sunt businessuri cu creştere rapidă, care necesită un leadership sustenabil şi o viziune deschisă asupra dezvoltării pe termen lung, opinează FRF.

Programul Business Excellence in Football Management a fost conceput pentru a oferi liderilor şi profesioniştilor din industria sportivă instrumentele de business necesare pentru a avansa şi dezvolta nivelul cluburilor pe care le conduc, pentru a înţelege dinamica relaţiilor cu jucătorii şi fanii, şi pentru a creşte performanţele echipei.

Business Excellence in Football Management este structurat sub forma unui mini-MBA şi contribuie la dezvoltarea gândirii strategice, a leadershipului şi a expertizei manageriale necesare creşterii competitivităţii cluburilor sportive.

Programul este organizat în 5 module de curs care acoperă subiecte de leadership, strategie, finanţe, marketing şi fiscalitate şi va avea loc în perioada noiembrie 2021 – iunie 2022.

Modulele vor fi susţinute de traineri şi specialişti cu experienţă de predare şi practică, atât din lumea sportului, cât şi din afara ei, experimentaţi în transmiterea de bune practici de business care pot fi aplicate imediat.

Conţinutul programului este adaptat la realităţile actuale, generate de tendinţe, provocări şi oportunităţi în contextul pandemiei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici