Aurel Ţicleanu, după ce Mirel Rădoi a anunţat că va pleca de la Naţională: Normal ar fi să mai aibă loc o discuţie

Naţionala de fotbal a României este la două victorii de un binemeritat baraj de calificare la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar de anul viitor.

166 afișări
Peste mai puţin de două săptămâni, pe 11 noiembrie, urmează cel mai greu meci, cel de acasă cu Islanda. Selecţionerul Mirel Rădoi a aruncat bomba imediat după finalul meciului cu Armenia. A spus că nu va continua proiectul cu echipa naţională şi după meciul cu Liechtenstein.
 
Invitat la emisiunea Viaţa mea în fotbal, Aurel Ţicleanu, membru al Comisiei tehnice din cadrul FRF, dezamorsează, însă, bomba.
 
„Nu ştiu dacă e o decizie. Eu cred că lucrurile au plecat de la o declaraţie. El a spus că i se încheie contractul la final de campanie. Dacă, cum speram să se întâmple, ca lucrurile să evolueze spre un baraj, continui această colaborare până la ce ţi-ai propus. Parerea mea e ca este normal să mai aibă loc o discuţie. Dar până una alta noi avem antrenor, avem antrenor bun, echipa naţională creşte”, a spus Aurel Ţicleanu, la Aleph News.
 
Despre povestea incredibilă care a făcut ca însuşi Aurel Ţicleanu să se nască, dar şi cum a ajuns să fie îmbrăţişat şi respectat de însuşi Maradona, afli dacă urmăreşti emisiunea integral pe alephnews.ro şi mediafax.ro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici