Australian Open 2019 | Irina Begu, prima sportivă din România calificată în turul doi

România are o primă sportivă calificată în turul doi, la capătul celui de-al treilea meci (şi ultimul) programat luni dimineaţă, în prima zi de întreceri la Australian Open 2019.

1110 afișări
Imaginea articolului Australian Open 2019 | Irina Begu, prima sportivă din România calificată în turul doi

Australian Open 2019 | Irina Begu, prima sportivă din România calificată în turul doi

Irina Begu (70 WTA) a beneficiat de abandonul adversarei directe, în momentul în care, condusă cu 1-0 la seturi, avea avantaj 4-3 şi minge de break în manşa secundă. Aflată în faţă pe tabelă, nemţoaica s-a prăbuşit pe suprafaţa de joc, înapoia liniei de fund a terenului, solicitând intervenţia medicului. Partida a fost întreruptă pentru un time-out medical, la scorul de 7-6(3), 3-4, 30-40, cu nemţoaica la serviciu, iar medicii i-au acordat primul ajutor, i-au măsurat tensiunea şi au dus-o la umbră - indicând probleme cu deshidratarea. În ciuda intervenţiei medicilor, Petkovic nu a mai putut continua partida, iar Irina Begu a acces astfel în turul doi, beneficiind de abandonul adversarei sale, la o oră şi 47 de minute de la startul partidei.

Reprezentanta Germaniei căzuse şi în final de prim set, însă atunci nu a avut nevoie de intervenţia medicilor, ea verificând doar starea piciorului stâng: a scos pantoful sport, apoi şi-a aşezat cu meticulozitate şireturile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici