Australian Open, calificări. Irina Bara a ieşit din competiţie în turul secund

România nu mai are nicio reprezentantă în calificările primului turneu de tenis de Mare Şlem al anului.

107 afișări
Imaginea articolului Australian Open, calificări. Irina Bara a ieşit din competiţie în turul secund

Australian Open, calificări. Irina Bara a ieşit din competiţie

În turul doi al calificărilor de la Australia Open, jucătoarea Irina Bara (28 de ani, 183 WTA) a cedat, miercuri noapte, în faţa nemţoaicei Eva Lys (21 de ani, 141 WTA).

Sportiva din Germania s-a impus cu scorul de 6-1, 6-2, după o oră şi 6 minute. Românca a avut doar 3 şanse de break, fără să convertească vreuna.

După eliminarea Irinei în turul secund şi după ce Miriam Bulgaru şi Andreea Mitu au părăsit competiţia în primul tur, România nu mai are reprezentante în calificări.

Pentru a ajunge pe tabloul principal la un turneu major, fiecare jucătoare trebuie să treacă de 3 tururi de calificare.

Turneul de la Melbourne începe pe 14 ianuarie cu meciurile de pe tabloul principal, urmând să se încheie pe 28 ianuarie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici