Australian Open: Monica Niculescu va juca pe Rod Laver Arena cu Samantha Stosur

Jucătoarea de tenis Monica Niculescu, locul 49 WTA, va juca în noaptea de luni spre marţi, de la ora 2.00, în primul meci de pe Rod Laver Arena, împotriva australiencei Samantha Stosur, cap de serie numărul 20 şi poziţia 21 în ierarhia mondială, în primul tur de la Australian Open.

207 afișări
Imaginea articolului Australian Open: Monica Niculescu va juca pe Rod Laver Arena cu Samantha Stosur

Monica Niculescu (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Niculescu (27 de ani) şi Stosur (30 de ani) s-au mai întâlnit de patru ori (în 2009 la Stanford şi Los Angeles, în 2012 la Doha şi în 2013 tot la Doha), de fiecare dată impunându-se australianca.

Tenismanul Marius Copil, locul 194 ATP şi jucător venit din calificări, va evolua în cel de-al treilea meci de pe terenul 19, împotriva spaniolului Pablo Andujar, poziţia 43 în clasamentul mondial. Copil (24 de ani) şi Andujar (28 de ani) s-au mai întâlnit o singură dată în circuitul ATP, spaniolul impunându-se cu scorul de 6-2, 6-3, în turul doi al turneului de la Bucureşti, din 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici