Australian Open: Simona Halep o va întâlni pe Kaia Kanepi, Buzărnescu o întâlneşte pe Venus Williams

Joi a avut loc tragerea de sorţi la primul turneu de Mare Şlem al anului, Australian Open. Jucătoarea de tenis din România, Simona Halep, locul 1 WTA, o va întâlni în primul tur pe Kaia Kanepi, locul 70 WTA, în timp ce Mihaela Buzărnescu, locul 25 WTA, o va întâlni pe Venus Williams, locul 37 WTA.

992 afișări
Imaginea articolului Australian Open: Simona Halep o va întâlni pe Kaia Kanepi, Buzărnescu o întâlneşte pe Venus Williams

Australian Open: Simona Halep o va întâlni pe Kaia Kanepi, Buzărnescu o întâlneşte pe Venus Williams

Irina Begu, locul 76 WTA, o va întâlni pe germana Andrea Petkovic, locul 61 WTA, Sorana Cîrstea, locul 84 WTA, se va înfrunta cu suedeza Rebecca Peterson, locul 62 WTA, în timp ce Monica Niculescu, locul 88 WTA, o va întâlni pe jucătoarea din Statele Unite ale Americii Amanda Anisimova, locul 87 WTA.

Ana Bogdan, locul 81 WTA, va înfrunta o jucătoare venită din din calificări.

Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al anului, va avea loc în perioada 14-27 ianuarie în Melbourne, Australia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici