Autobuzul echipei Aston Villa a fost atacat cu o cărămidă după victoria cu Burnley

O cărămidă a lovit duminică autobuzul echipei Aston Villa, în timp ce echipa se deplasa spre casă după meciul din Premier League, disputat la Burnley mai devreme în cursul zilei.

96 afișări
Imaginea articolului Autobuzul echipei Aston Villa a fost atacat cu o cărămidă după victoria cu Burnley

Poliţia din Lancashire a declarat că o cărămidă a fost aruncată de pe o pasarelă spre autocarul echipei în timp ce aceasta se deplasa pe autostradă, lovind parbrizul. Nimeni nu a fost rănit în urma incidentului.

"Condamnăm cu fermitate acest comportament şi vom sprijini Poliţia din Lancashire în eforturile sale de a găsi persoana responsabilă", a declarat Burnley într-un comunicat.

Villa s-a impus cu 3-1 în meciul cu Burnley, după ce fundaşul Matty Cash a marcat de două ori în prima repriză.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici