Autocarul echipei AC Torino, implicat într-un accident soldat cu doi morţi

Autocarul echipei AC Torino, liderul din liga a doua italiană, a fost implicat, duminică seară, într-un accident soldat cu doi morţi şi un rănit foarte grav, dar jucătorii şi oficialii clubului au scăpat nevătămaţi, informează Gazzetta dello Sport.

149 afișări
Imaginea articolului Autocarul echipei AC Torino, implicat într-un accident soldat cu doi morţi

Autocarul echipei AC Torino, implicat într-un accident soldat cu doi morţi (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Autocarul se întorcea de la Verona, după ce Torino câştigase un meci de campionat, şi oprise la o barieră la trecerea peste calea ferată în apropiere de oraşul Torino. Conform forţelor de ordine, un tir, care era furat, a intrat cu viteză într-un automobil pe care l-a proiectat în autocarul echipei de fotbal.

Automobilul, marca BMW, a luat foc, iar oficialii şi jucătorii echipei AC Torino au folosit stingătoarele din autocar pentru a opri incendiul. Două persoane din automobil au decedat pe loc, iar o a treia, un bărbat în vârstă de 24 de ani, a fost transportată de urgenţă la spital cu răni grave.

Şoferul camionului a fugit de la locul accidentului, iar poliţia încearcă să-l prindă şi să stabilească dacă a avut vreun complice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici