Automobilism: Simone Tempestini, pe 10 în a doua etapă din Campionatul European de Raliuri

  • Echipajul românesc format din Simone Tempestini şi Sergiu Itu (Skoda Fabia Rally2 Evo) s-a clasat pe locul 10 la general în Raliul Letoniei, a doua etapă din Campionatul European de Raliuri.
  • La doar al treilea raliu cu noua maşină de concurs, Tempestini a avut o evoluţie constantă pe macadamul din Letonia, acolo unde victoria i-a revenit rusului Nikolay Gryazin.
  • După o primă zi în care a terminat pe 14, campionul României a forţat în ziua decisivă şi a urcat patru poziţii până la final.
81 afișări
Imaginea articolului Automobilism: Simone Tempestini, pe 10 în a doua etapă din Campionatul European de Raliuri

Simone Tempestini

„Rezultatul ne mulţumeşte doar parţial, eu şi Sergiu-Sebastian Itu ne-am străduit foarte mult să fim cât mai buni, suntem nerăbdători să luăm startul la următoarea etapă. Mă bucur că am avut ocazia să reprezentăm România la acest nivel”, a spus Tempestini, imediat după finalul raliului.

Cel de-al doilea echipaj tricolor prezent în Letonia, format din fraţii Norbert şi Francesca Maior, a abandonat chiar în startul primei zile şi a continuat duminică din postura de super rally. Cei doi s-au clasat într-un final pe locul 7 la ERC3 Junior, însă se menţine pe podium în clasamentul general după primele două runde.

Echipajele legitimate la Napoca Rally Academy şi care fac parte din lotul naţional de raliuri au în plan şi participarea la a treia etapă din acest sezon european, care va avea loc la finalul acestei luni, la Roma. Anul trecut, la raliul din capitala Italiei, Tempestini a reuşit să se claseze pe 5 la general şi pe 2 la ERC1 Junior.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici