Autorii violenţelor de la meciul Lazio - Dinamo, identificaţi

Autorii actelor de violenţă ce au precedat meciul Lazio Roma - Dinamo au fost identificaţi de autorităţile italiene, ministerul de Interne Giuliano Amato dând asigurări că aceştia vor fi pedepsiţi conform legii, iar UEFA a deschis propria anchetă în acest caz, informează Reuters.

1 afișare
Imaginea articolului Autorii violenţelor de la meciul Lazio - Dinamo, identificaţi

Autorii violenţelor de la meciul Lazio - Dinamo, identificaţi

"Vinovaţii au fost identificaţi şi vor plăti. Am preluat controlul în interiorul stadioanelor. Acest lucru s-a întâmplat în afara arenei. Controalele vor fi intensificate, dar este uşor să mergi prin oraş cu un cuţit în buzunar", a declarat Amato.

Paralel cu ancheta desfăşurată de autorităţile italiene pe marginea incidentelor în urma cărora cinci suporteri ai echipei Dinamo, români rezidenţi în Italia, au fost răniţi cu cuţitul în timpul unei altercaţii produse în afara stadionului Olimpico, UEFA a deschis, la rândul său, o procedură în cadrul căreia va analiza actele de violenţă şi scandările rasiste de la meciul Lazio - Dinamo, scor 1-1, din prima manşă a turului III preliminar al LC.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici