Autorităţile braziliene au decis amânarea ceremoniei ce marchează 500 de zile rămase până la CM

Autorităţile braziliene au anunţat că au decis amânarea ceremoniei ce ar fi trebuit să aibă loc astăzi pentru a marca 500 de zile rămase până la începerea Cupei Mondiale din 2014, ca urmare a incendiului de la Santa Maria, soldat cu peste 200 de morţi.

130 afișări
Imaginea articolului Autorităţile braziliene au decis amânarea ceremoniei ce marchează 500 de zile rămase până la CM

Autorităţile braziliene au decis amânarea ceremoniei ce marchează 500 de zile rămase până la CM (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"În semn de doliu după tragedia de la Santa Maria, guvernatorul districtului federal Brasilia a decis amânarea evenimentului ce ar fi trebuit să aibă loc pe stadionul naţional din Brasilia", se arată într-un comunicat al autorităţilor.

Poliţia braziliană a anunţat că 232 de persoane au murit şi 131 au fost rănite într-un incendiu dintr-o discotecă din Santa Maria, survenit în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici