Avancronica partidei Farul Constanţa - Gloria Buzău

Avancronica partidei Farul Constanţa - Gloria Buzău, care se va disputa sâmbătă, de la ora 17.00, pe stadionul "Farul", contând pentru etapa a XVIII-a a Ligii I.

18 afișări
Imaginea articolului Avancronica partidei Farul Constanţa - Gloria Buzău

Avancronica partidei Farul Constanţa - Gloria Buzău

Farul Constanţa, echipa probabilă: 1. Curcă - 7. Băcilă, 3. Barbu, 6. Pahor, 5. Vukomanovic - 8. Pantelie, 16. Păcuraru, 20. Rusmir, 13. Chico - 9. Alibec, 88. D.Florea. Antrenor: Ion Marin.

Rezerve: 30. Vlas, 77. Măţel, 4. Rastovaci, 91. C.Matei, 18. Voiculeţ, 85. Gosici, 11. Larie.

Absenţe: Gerlem, Nanu, Ben - accidentaţi; Pătraşcu - suspendat.

Gloria Buzău, echipa probabilă: 32. Mincă - 25. Luis Dias, 15. Vlaicu, 27. A. Raţiu, 3. Fl. Sandu - 20. I. Matei, 8. Ad. Popa, 31. Mera, 13. Aziz - 7. Chiţu, 99. Axente. Antrenor: Constantin Cârstea.

Rezerve: 1.Zimmerman, 14.Teuşan, 26.Diogo Silva, 17.Ademar, 18.Vigariu, 23.Moreira, 21.Popovici

Absenţi: Cl. Ionescu, Luis Garcia, Mansour (accidentaţi), Arcaba (suspendat).

Farul Constanţa - Gloria Buzău, sâmbătă, ora 17.00, netelevizat

Palmares: 3 1 1 1 1-1

Primul meci: 0-1, la Buzău, la 12 august 2007

Al doilea meci: 0-0, la Constanţa, la 22 februarie 2008

În tur: 1-0.

Ion Marin: Meciul cu Gloria Buzău este cel mai important al returului

"Consider că meciul cu Buzăul este cel mai important al returului, din mai multe motive. În primul rând, jucăm cu o contracandidată şi este un joc de şase puncte. În al doilea rând, jucăm împotriva unei echipe necunoscute. Am emoţii pentru jocul cu Buzăul, deoarece nu ştiu ce calităţi sau defecte au, nu am reuşit să vedem niciun meci al lor din perioada de pregătire. În al treilea rând, este foarte important ca la debut să jucăm bine pentru a căpăta încrederea suporterilor şi încrederea în propriile forţe", a declarat, joi, Marin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici