Avancronica partidei Olanda - Rusia

Avancronica partidei Olanda - Rusia, din cadrul sferturilor de finală ale Campionatului European, care se va disputa sâmbătă, de la ora 21.45, pe stadionul St. Jakob-Park din Basel.

11 afișări
Imaginea articolului Avancronica partidei Olanda - Rusia

Selecţionerul Olandei, Marco van Basten (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Selecţionerul Olandei, Marco van Basten, a lăudat reprezentativa Rusiei: "Guus a făcut treabă bună. După un start mai dificil, Rusia a jucat foarte bine. E o echipă preocupată de atac cu jucători tehnici. Totuşi, cred că suntem favoriţi şi că grupul meu poate învinge. Trebuie să vedem cum a reuşit Spania să-i învingă şi să învăţăm această lecţie".

Atacantul olandez Dirk Kuyt a declarat că Hiddink este unul dintre cei mai buni antrenori olandezi din toate timpuri. "Hiddink ştie foarte bine echipa noastră, dar nu cred că asta va conta foarte mult. Hiddink este unul dintre cei mai buni antrenori olandezi din toate timpurile, dar cred că vom continua să câştigăm", a spus Kuyt.

Tehnicianul Rusiei, Guus Hiddink, a afirmat că pentru el întâlnirea cu Olanda este una specială. "E un meci special, deoarece îl cunosc pe antrenor, pe jucători, cu mulţi dintre ei chiar am lucrat. Stilul nostru cred că le convine şi va fi o întâlnire interesantă. E greu de spus dacă îi putem bate. Au jucat împotriva României cu echipa a doua şi au arătat un fotbal de calitate. România a stat la cutie, a aşteptat şi a pierdut cu 2-0. Fotbalul olandez este foarte bun şi să nu uităm că au avut o zi în plus de odihnă, iar titularii au fost odihniţi cu România. Va fi greu, dar suntem încrezători. Nu ştiu dacă se tem de noi, dar sigur sunt mai odihniţi ca noi", a precizat Hiddink.

Mijlocaul rus Serghei Semak crede că va fi un meci frumos, deoarece ambelor echipe le pace să atace: "Echipa noatră are puţin din stilul de joc al Olandei. Ambelor echipe le place să atace şi cred că va fi un meci atractiv".

Olanda - Rusia, sâmbătă, ora 21.45, stadionul St. Jakob-Park (Basel).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici