Avancronica partidei Oţelul - Gaz Metan Mediaş

Avancronica partidei Oţelul Galaţi - Gaz Metan Mediaş, care se va disputa sâmbătă, de la ora 15.00, pe stadionul "Oţelul", în cadrul etapei a XVIII-a a Ligii I.

15 afișări
Imaginea articolului Avancronica partidei Oţelul - Gaz Metan Mediaş

Avancronica partidei Oţelul - Gaz Metan Mediaş

Oţelul Galaţi, echipa probabilă: 12. Kolev - 16. Sârghi, 18. Sg. Costin, 31. Jelev, 23. Sălăgean - 5. Bourceanu, 29. Giurgiu, 37. Viglianti - 6. Iorga, 27. Pena, 30. Paraschiv. Antrenor: Petre Grigoraş.

Rezerve: 1. Gribauskas, 2. Cârjă, 14. S.Ilie, 3. Râpă, 19. Vitaici, 15. John Ibeh, 10. Avram.

Absenţi: Gado, Cojoc, Tănasă, Hurdubei, (accidentaţi).

Gaz Metan Mediaş, echipa probabilă: 86. Vâtcă - 2. Grillo, 19. Fl. Lazăr, 25. Z. Markovici, 6. Nohai - 16. R. Zaharia, 15. Hoban, 21. Todea, 5. Semeghin - 17. Dudiţă, 9. Boaru. Antrenor: Cristian Pustai.

Rezerve:
30.Şteţca, 3. Rafael, 22. Pârvulescu, , 14. Sabou, 24. Voicu, 27. Oliveira, 99. Bud

Absenţi: Buzean (suspendat), Katovici, Kubala (nu au primit cartea verde).

Oţelul Galaţi - Gaz Metan Mediaş, sâmbătă, de la ora 15.00, Gsp Tv

Palmares: 3 1 2 0 5-2

Primul meci: 0-0, la Mediaş, la 25 noiembrie 2000

Scor maxim: 3-0, la Galaţi, la 13 iunie 2001

Ultimul meci: 2-2, la 27 iulie 2008, la Mediaş.

Grigoraş: Nu ne gândim decât la victorie

"Întâlnim un adversar care se află sub noi în clasament şi logic este că ne dorim să-i ţinem tot acolo, chiar să mărim distanţa dintre noi. Nu ne gândim decât la victorie chiar dacă, recunosc, în tur am luat un punct la Mediaş cu mare şansă. Din păcate e o perioadă grea pentru noi din cauză că avem mulţi accidentaţi şi nu am reuşit să avem niciun meci de verificare în care să pot folosi echipa pe care aş vrea să o pot trimite în teren", a declarat Petre Grigoraş.

Pustai: Ne-am pregătit foarte bine

"În meciul din tur Oţelul a obţinut o remiză norocoasă, dar acum va fi altceva. Noi ne-am antrenat foarte bine în perioada de iarnă şi sperăm că de la Galaţi vom veni neînvinşi. Vom aborda toate jocurile la fel ca în turul de campionat, cu gândul la victorie, deoarece doar aşa ne putem atinge obiectivul. Va fi o luptă foarte grea, returul se anunţă infernal, orice punct contând pentru clasamentul final", a declarat, miercuri, Pustai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici