Avionul care trebuia să ducă delegaţia echipei Viitorul în cantonament nu a mai ajuns la Bucureşti

FC Viitorul, echipa patronată de Gheorghe Hagi, trebuia să plece luni, în jurul orei 14:50, spre Polonia, acolo unde îşi va desfăşura al doilea cantonament al verii, dar avionul care trebuia să-i ducă pe constănţeni la Varşovia, nu a mai ajuns la Bucureşti.

643 afișări
Imaginea articolului Avionul care trebuia să ducă delegaţia echipei Viitorul în cantonament nu a mai ajuns la Bucureşti

Avionul care trebuia să ducă delegaţia echipei Viitorul în cantonament nu a mai ajuns la Bucureşti (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

Iniţial, oficialii echipei Viitorul Constanţa intenţionau să plece spre Polonia tot astăzi, cu o altă cursă, dar în cele din urmă au decis ca echipă să rămână o noapte la Bucureşti, urmând ca deplasarea spre cantonamentu să fie efectuată mâine.

După primul cantonament desfăşurat la Braşov, formaţia lui Hagi va efectua al doilea stagiu de pregătire în Polonia, în perioada 28 iunie - 8 iulie. FC Viitorul se va pregăti la baza sportivă de la Gniewino, cea care a fost folosită de naţionala Spaniei pe durata Campionatului European din 2012.

Lotul deplasat de formaţia lui Hagi în cantonamentul din Polonia:

Portari: Alexandru Buzbuchi, Arpad Tordai, Victor Rîmniceanu.

Fundaşi: Romario Benzar, Sorin Rădoi, Bogdan Ţîru, Robert Hodorogea, Kevin Boli, Cătălin Carp, Cristian Ganea, Bogdan Mitache, Paul Iacob.

Mijlocaşi: Pablo Brandan, Dragoş Nedelcu, Ioan Filip, Răzvan Marin, Dani Lopez, Florin Purece, Carlo Casap, Alexandru Cicâldău, Doru Dumitrescu.

Atacanţi: Ianis Hagi, Gabriel Iancu, Alexandru Stoica, Vlad Rusu, Florin Coman, Florin Tănase, Aurelian Chiţu.

Amicalele Viitorului din Polonia:

29 iunie, ora 19.00: FC Viitorul – APOEL Nicosia (campioana Ciprului)
3 iulie, ora 12.00: FC Viitorul – Chojniczanka Chojnice (Polonia, Liga 2)
3 iulie, ora 19.00: FC Viitorul – Arka Gdynia (Polonia, Liga 1 nou-promovată)
6 iulie, ora 19.00: FC Viitorul – Partizan Belgrad (Serbia, Liga 1)
7 iulie, ora 19.00: FC Viitorul – Drutex-Bytovia (Polonia, Liga 2)

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici