Avocatul Rapidului susţine că este posibil să ceară despăgubiri de 20 de mil. euro

Avocatul clubului Rapid, Gheorghe Florea, a declarat, miercuri, la sosirea la Comisia de Disciplină a FRF, că gruparea giuleşteană este dispusă să îi dea în judecată pe membrii Comisiei şi să ceară despăgubiri de 20 de milioane dacă aceştia încalcă legea şi regulamentele.

12 afișări
Imaginea articolului Avocatul Rapidului susţine că este posibil să ceară despăgubiri de 20 de mil. euro

Avocatul Rapidului susţine că este posibil să ceară despăgubiri de 20 de mil. euro

"Comisia de Disciplină îşi va exercita autoritatea disciplinară cu respectarea legilor şi regulamentelor. Oricum, clubul e hotărât ca în ipoteza în care se săvârşesc abuzuri de către membrii Comisei de Disciplină să se adreseze autorităţilor jurisdicţionale competente, inclusiv cu acţionarea în răspundere materială împotriva acelor membri ai Comisiei care săvârşesc abuzuri încălcând legea şi regulamentele. Vom cere şi daune materiale de cel puţin 20 milioane de euro, constând în cel puţin indemnizaţia cuvenită accesului în Liga Campionilor şi indemnizaţia constând în primele de calificare de care sunt lipsiţi jucătorii care nu au nicio vină pentru ceea ce s-a întâmplat. Legea întotdeauna trebuie să triumfe", a spus Gheorghe Florea, preşedintele Uniunii Naţionale a Barourilor din România.

Florea a sosit la sediul LPF însoţit de acţionarul clubului Rapid, George Copos.

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal judecă la această oră incidentele de la meciul Rapid-Steaua, suspendat în minutul 74 din cauza lovirii arbitrului Alexandru Deaconu cu o brichetă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici