Avram: Căutăm o bancă pentru a renunţa la plata baremurilor arbitrilor prin plic

Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), Vasile Avram, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă susţinută la Casa Fotbalului, că va încerca să găsească o bancă prin intermediul căreia cluburile să achite baremurile arbitrilor, renunţându-se, astfel, la plata în plic după meci.

9 afișări
Imaginea articolului Avram: Căutăm o bancă pentru a renunţa la plata baremurilor arbitrilor prin plic

Avram: Căutăm o bancă pentru a renunţa la plata baremurilor arbitrilor prin plic (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Căutăm un partener, o bancă, pentru ca toţi arbitrii, arbitrii asistenţi şi observatorii să îşi deschidă fiecare câte un cont şi toate indemnizaţiile să se plătească prin acea bancă. Căutăm această bancă pentru a renunţa la plata baremurilor arbitrilor prin plic. Am decis împreună cu preşedintele FRF (n.r. - Mircea Sandu) să găsim un alt sistem de plată a baremurilor şi de aceea dorim să realizăm un parteneriat cu o bancă. Există printre sponsorii federaţiei o bancă, dar aceea este în parteneriat strict cu FRF, nu şi cu CCA", a spus Avram.

Oficialul CCA a menţionat că nu are cunoştinţă de cluburi care să nu fi achitat baremurile după meciurile din prima etapă. "Nu cunosc să fi fost probleme cu plata baremurile prin plic după prima etapă. Iar dacă nu cunosc, înseamnă că nu au fost cluburi în această situaţie. Ţin să fac totuşi un apel către toţi arbitrii să îşi verifice conturile şi să transmită Comisiei Centrale a Arbitrilor exact situaţia baremurilor din sezonul 2009-2010, pentru că există încă datorii ale cluburilor", a adăugat Vasile Avram.

Săptămâna trecută, Adunarea Generală a LPF a hotărât ca grupările din Liga I să achite "cash" baremurile arbitrilor după meci şi nu prin intermediul FRF ca până acum, iar echipele care nu plătesc nu vor mai fi programate la partida următoare. LPF a luat această decizie deoarece în sezonul trecut unele cluburi din prima ligă nu au achitat indemnizaţiile arbitrilor către FRF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici