Avram: Crângaşu nu va mai arbitra în Liga I până la finalul turului

Preşedintele CCA, Vasile Avram, a declarat marţi într-o conferinţă de presă că asistentul Eduard Crângaşu, din cauza căruia arbitrul Mugurel Drăgănescu a anulat un gol valabil al Ceahlăului în meciul din Cupa României cu Dinamo, va fi reţinut de la delegări până la sfârşitul turului Ligii I.

15 afișări
Imaginea articolului Avram: Crângaşu nu va mai arbitra în Liga I până la finalul turului

Avram: Crângaşu nu va mai arbitra în Liga I până la finalul turului (Imagine: răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Probleme de arbitraj au fost doar la Dinamo - Ceahlăul Piatra Neamţ unde, din cauza intervenţiei nejustificate a asistentului Eduard Crângaşu, Mugurel Drăgănescu a fost nevoit să anuleze golul Ceahlăului. Crângaşu a avut probleme şi în prima sau a doua etapă, unde a avut intervenţii necorespunzătoare. El a fost pus la dispoziţia asociaţiei judeţene până la sfârşitul turului, urmând ca la prima şedinţă a Comitetului Executiv să se analizeze dacă va mai fi păstrat în lotul de elită", a spus Avram.

Vasile Avram a menţionat că şi centralul Mugurel Drăgănescu va primi o pedeapsă pentru golul anulat echipei Ceahlăul. "Drăgănescu, la experienţa pe care o are nu trebuia să ţină cont de semnalizarea tuşierului şi va avea şi el timp de gândire", a mai spus el.

Preşedintele CCA a pecizat că şi patru observatori au fost reţinuţi de la delegări. "Au mai fost anumiţi observatori care nu au înţeles că trebuie să uniformizeze raportul de arbitraj în concordanţă cu ghidul pe care l-am trimis şi cu prestaţia arbitrilor. Astfel, Cornel Fecioru, Ioan Danciu, Florin Chivulete şi Nicolae Marodin au fost reţinuţi de la delegări", a anunţat Avram.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici