Badea: Acordul de transfer dintre noi şi Dijon pentru Diabate e semnat, jucătorul a plecat în Franţa

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, vineri, că acordul de transfer dintre gruparea bucureşteană şi clubul Dijon pentru fundaşul Zie Diabate a fost semnat şi că fotbalistul a plecat în Franţa pentru vizita medicală.

165 afișări
Imaginea articolului Badea: Acordul de transfer dintre noi şi Dijon pentru Diabate e semnat, jucătorul a plecat în Franţa

Badea: Acordul de transfer dintre noi şi Dijon pentru Diabate e semnat, jucătorul a plecat în Franţa

"Avem soluţii anticipate, nu ne surprinde eventuala plecare a lui Diabate. Documentele de transfer sunt semnate, acordul de transfer dintre noi şi Dijon e semnat, jucătorul a făcut deplasarea astăzi în Franţa pentru vizita medicală şi sunt convins că nu vor avea niciun fel de problemă la vizita medicală. Soluţii pentru Diabate avem", a afirmat Badea.

Referitor la o eventuală revenire a fotbalistului Gabriel Torje la Dinamo, Nicolae Badea a spus: "Torje este jucătorul lui Udinese, din câte ştiu eu".

Ediţia online a cotidianului L'Equipe a scris, joi, că fundaşul stânga ivorian al echipei Dinamo, Zie Diabate, va evolua la formaţia franceză din prima ligă Dijon, cele două cluburi înţelegându-se rapid asupra tranzacţiei. Potrivit sursei citate, Diabate ar fi semnat un contract pe trei ani şi jumătate cu gruparea franceză. După 19 etape, Dijon ocupă locul 16 din 20 de echipe, cu 19 puncte, în prima ligă franceză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici