Badea: Am fi simţit că avem un om în plus doar dacă era terenul mai bun

Antrenorul Ionuţ Badea a declarat, duminică, după remiza cu Gaz Metan Mediaş, că doar dacă terenul ar fi fost mai bun s-ar fi simţit faptul că echipa Internaţional Curtea de Argeş a jucat cu un jucător în plus din minutul 41.

16 afișări
Imaginea articolului Badea: Am fi simţit că avem un om în plus doar dacă era terenul mai bun

Badea: Am fi simţit că avem un om în plus doar dacă era terenul mai bun (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"A fost un meci disputat, era un moment psihologic bun pentru noi pentru a scăpa de zona de retrogradare. Oricum, îmi felicit jucătorii pentru efortul depus şi cred că dacă eram mai atenţi puteam câştiga. Îl felicit pe Cristi Pustai, deoarece îl consider un antrenor foarte bun şi inteligent care ştie să scoată tot ce este mai bun din jucători. Nu comentez arbitrajul, iar starea terenului a afectat jocul ambelor echipe. Omul în plus pe care l-am avut s-ar fi simţit doar dacă am fi jucat pe un teren mai bun", a afirmat Badea.

Formaţia Internaţional Curtea de Argeş a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată, duminică, în deplasare, cu Gaz Metan Mediaş, în etapa a XX-a a Ligii I.

Gaz Metan Mediaş a rămas în inferioritate numerică, în minutul 41, când a fost eliminat Todea pentru cumul de cartonaşe galbene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici