Badea: Atribuţiile de management sportiv vor fi preluate de Cornel Dinu

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, marţi, pentru site-ul oficial al clubului, că atribuţiile de management sportiv ale grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare vor fi preluate de Cornel Dinu.

45 afișări
Imaginea articolului Badea: Atribuţiile de management sportiv vor fi preluate de Cornel Dinu

Cornel Dinu (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Am luat la cunoştinţă solicitarea preşedintelui executiv Cristian Borcea de a nu se mai ocupa de problemele de management sportiv ale societăţii. Aceste atribuţiuni vor fi preluate odată cu noua organigramă de către Cornel Dinu. În această situaţie, voi propune Consiliului de Administraţie o nouă organigramă pentru a fi discutată şi aprobată până la începutul lunii iulie", a spus Badea.

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat, la sfârşitul săptămânii, că se va retrage din funcţie şi din acţionariatul grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare, în cazul în care tehnicianul Mircea Rednic nu va continua să pregătească echipa "alb-roşie" în sezonul viitor.

"Şi eu, şi Mircea suntem dinamovişti adevăraţi. Oameni dedicaţi sută la sută clubului, suporterilor dinamovişti. Împreună avem de luat o revanşă! Dacă Mircea Rednic nu va fi antrenorul echipei, mă voi retrage din acţionariat, din conducerea executivă a lui Dinamo, din tot!", a precizat Borcea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici