Badea: Există patru posibilităţi de a aduce un portar la Dinamo

Preşedintele Consiliului Executiv al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat că gruparea "alb-roşie" tratează cu patru portari străini, liberi de contract, pentru a completa lotul după accidentările suferite de Bogdan Lobonţ şi Emilian Dolha, dar titular în partida cu Oţelul va fi Florin Matache.

16 afișări
Imaginea articolului Badea: Există patru posibilităţi de a aduce un portar la Dinamo

Badea: Există patru posibilităţi de a aduce un portar la Dinamo

"Există patru posibilităţi de aducere a unui portar străin. Toate cele patru îndeplinesc condiţiile de legitimare. E vorba de portari străini. Nu există însă posibilitatea ca vreunul dintre ei să apere în partida cu Oţelul Galaţi. Meciul e pregătit. Nu suntem într-o situaţie fără nicio soluţie. Matache era al treilea portar, a mai apărat, nu era o problemă. A apărat şi în preliminariile UEFA şi în competiţia internă", a precizat, pentru MEDIAFAX, Badea, fără a da vreun nume.

Directorul sportiv al FC Dinamo, Constantin Dănilescu, a afirmat că se negociază cu sârbul Igor Kojici, de la Hajduk Belgrad, şi cu letonul Alexandrs Kolinko.

"A venit doar Kojici de la Belgrad deocamdată. Kolinko nu a sosit încă în ţară, e în avion. Astăzi este ultima zi când intră în ultimele şase luni de contract cu echipele lor şi trebuie să vedem dacă vin certificatele internaţionale. Acum degeaba vorbim, sunt doar tatonări. Nu este nimic sigur acum", a declarat Dănilescu.

Aleksandrs Kolinko a fost titularul postului de portar al naţionalei Letoniei la Euro 2004 şi a evoluat pentru Skonto Riga, FC Rostov şi Crystal Palace.

Igor Kojici, 22 de ani, a fost legitimat în sezonul 2008-2009 la echipa sârbă FK Hajduk Belgrad, care se află pe ultima poziţie în clasamentul ligii secunde din Serbia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici