Badea: Fanii italieni au fost peste cota de agresivitate fizică şi verbală cu care ne-au obişnuit

Preşedintele Consiliului Executiv al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat că fanii italieni ai grupării Lazio Roma au fost la meciul tur din preliminariile Ligii Campionilor peste cota de agresivitate fizică şi verbală obişnuită, informează site-ul oficial.

5 afișări
Imaginea articolului Badea: Fanii italieni au fost peste cota de agresivitate fizică şi verbală cu care ne-au obişnuit

Badea: Fanii italieni au fost peste cota de agresivitate fizică şi verbală cu care ne-au obişnuit

Întrebat dacă Lazio ar trebui suspendată din cauza comportamentului suporterilor, Badea a spus că fanii italieni au depăşit limita în partida de la Roma. "Nu cunosc regulamentul, dar pot spune că fanii italieni au fost peste cota de agresivitate fizică şi verbală cu care ne-au obişnuit. Sper ca fanii noştri să nu reacţioneze la provocările italienilor. Stadionul «Lia Manoliu» îmi doresc să fie plin ca la meciul cu Manchester. Echipa are nevoie de prezenţa suporterilor dar şi de răbdarea lor. Meciul de la Bucureşti va avea multe necunoscute şi tribunele trebuie să fie pregătite", a spus oficialul dinamovist.

Galeria lazială a scandat lozinci rasiste în timpul meciului cu Dinamo, scor 1-1, din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, iar UEFA a deschis o procedură de informare în acest caz. Asociaţia de Protecţie a Consumatorilor din Italia (Codacons) a cerut suspendarea terenului echipei Lazio Roma pentru tot sezonul 2007-2008 din Serie A, în urma incidentelor de la meciul cu Dinamo Bucureşti, în care au fost răniţi cinci suporteri români.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici