Badea: Fie se încheie un raport de transfer cu Roma, fie Lobonţ se întoarce la Dinamo

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat joi, agenţiei MEDIAFAX, că în cazul în care nu se ajunge, până în 30 iulie, la un acord de transfer cu gruparea italiană AS Roma, portarul Bogdan Lobonţ se va întoarce la echipa antrenată de Ioan Andone.

24 afișări
Imaginea articolului Badea: Fie se încheie un raport de transfer cu Roma, fie Lobonţ se întoarce la Dinamo

Badea: Fie se încheie un raport de transfer cu Roma, fie Lobonţ se întoarce la Dinamo (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"Deocamdată nu s-a rezolvat nimic cu Lobonţ, până pe 30 iulie el este sub contract cu AS Roma. În acest interval de timp căutăm, şi o parte şi alta, fie să se încheie un raport de transfer, fie Lobonţ se va întoarce la Dinamo, unde îşi va continua programul", a declarat Badea.

Impresarul lui Bogdan Lobonţ, Victor Becali, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că se va stabili, în această săptămână, unde va evolua portarul sezonul următor, la AS Roma sau la Dinamo, jucătorul dorind să continue la formaţia italiană. "Lobonţ e jucătorul lui Dinamo. Depinde de ceea ce va decide Roma, dacă va activa acea opţiune de cumpărare. Săptămâna aceasta se decide, se negociază deocamdată. Jucătorul îşi doreşte să rămână la Roma, normal, dar depinde de italieni ce se va întâmpla", a spus Victor Becali.

Portarul Bogdan Lobonţ, aflat sub contract cu Dinamo, a fost împrumutat la începutul sezonului trecut formaţiei AS Roma.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici