Badea: Între mine şi Tameş sunt probleme de comunicare şi divergenţe de opinii

Antrenorul echipei FC Argeş, Ionuţ Badea, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, referitor la ultimele meciuri în care nu l-a folosit pe Iulian Tameş, că între el şi mijlocaşul grupării piteştene există probleme de comunicare şi divergenţe de opinii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2 afișări

"Între mine şi Tameş nu este un conflict, ci doar probleme de comunicare şi divergenţe de opinii. Aceste probleme nu le discutăm în faţa presei şi nu spălăm lucrurile în public, ci le rezolvăm în vestiar, bărbăteşte", a spus Ionuţ Badea.

La rândul său, Tameş a infirmat existenţa unui conflict între el şi tehnician. "Au fost unele discuţii, dar nu-i un conflict între mine şi Bădiţă", a subliniat Tameş.

Iulian Tameş nu a fost reţinut, în urma meciului pierdut de FC Argeş la Buzău, în lotul pentru partida cu Rapid, iar la meciul cu Universitatea Craiova, a fost doar rezervă.

Pe de altă parte, Ionuţ Badea a menţionat că deşi finanţatorul FC Argeş, Cornel Penescu, a fost reţinut pentru dare de mită, gruparea piteşteană a fost una dintre cele mai sancţionate în această ediţie de campionat. "Nu putem ascunde faptul că suntem afectaţi de cele ce se întâmplă cu domnul Penescu, dar asta trebuie să ne întărească psihic. Acceptăm situaţia şi sperăm să se rezolve favorabil pentru noi. Contrar celor spuse de unii, FC Argeş este una din cele mai sancţionate echipe din campionat. Am fost penalizaţi cu şapte penaltiuri, iar jucătorul Daniel Bălaşa a primit trei cartonaşe roşii, precum şi 11 galbene", a conchis Badea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici