Video Badea: Marius Niculae vine la Dinamo

Preşedintele Consiliului Executiv al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că transferul jucătorului Marius Niculae de la gruparea scoţiană Inverness depinde de câteva aspecte formale şi, din acest motiv, a fost amânată prezentarea sa oficială.

32 afișări

"Între clubul Dinamo şi clubul Inverness lucrurile sunt convenite, chiar acum câteva minute m-au sunat de la club să-mi spună că a fost acceptată oferta făcută de Dinamo. Au remis şi documentul de plată, dar mai au unele observaţii pe acordul de transfer şi atâta timp cât acordul de transfer dintre cele două cluburi nu este semnat, lucrurile mai ţin de nişte aspecte formale", a declarat Badea.

 

FC Dinamo a anunţat, vineri după-amiază, pe site-ul oficial, că transferul lui Marius Niculae a fost perfectat, prezentând actele prin care s-au plătit 475.000 de euro grupării scoţiene Inverness pentru achiziţionarea internaţionalului român.

Sursa citată menţionează că cinci la sută din suma de transfer, 25.000 de euro, reprezintă mecanismul de solidaritate, conform anexei 5 din Regulamentul FIFA şi UEFA. "Gata, lucrurile sunt clare! Transferul lui Marius Niculae la Dinamo a fost perfectat! 100%. Prin intermediul site-ului oficial, clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare aduce la cunoştinţa suporterilor dinamovişti, opiniei publice şi reprezentanţilor mass-media dovada plăţii făcute către clubul scoţian Inverness, 475.000 de euro. De menţionat că 25.000 de euro (5 la sută din valoarea transferului) reprezintă mecanismul de solidaritate, conform Anexei 5 din Regulamentul FIFA şi UEFA", se arată pe site-ul oficial al FC Dinamo.

Atacantul Marius Niculae va efectua primul antrenament sub comanda antrenorului Mircea Rednic, vineri, de la ora 18.00, pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, accesul presei fiind permis în primele 30 de minute ale şedinţei.

FC Dinamo a anunţat, joi seară, pe site-ul oficial, că atacantul a semnat un contract pe patru sezoane şi va fi prezentat, vineri, într-o conferinţă de presă. Însă, vineri, oficialii dinamovişti au precizat că Niculae va fi prezentat doar săptămâna viitoare, deoarece mai erau de rezolvat câteva "aspecte formale".

Marius Niculae a mai evoluat la Dinamo Bucureşti în perioada 1996-2001. El a mai jucat la Sporting Lisabona (2001-2005), Standard Liege (2005/2006), FSV Mainz 05 (2006/2007) şi Inverness (2007/2008).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici