Badea: Nu s-a discutat încă despre transferul lui Niculescu

Preşedintele Consiliului Executiv al clubului Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că, până în prezent, nu s-a discutat oficial cu reprezentanţii de la Omonia Nicosia despre un posibil transfer al atacantului Claudiu Niculescu la gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare.

14 afișări
Imaginea articolului Badea: Nu s-a discutat încă despre transferul lui Niculescu

Badea: Nu s-a discutat încă despre transferul lui Niculescu (Imagine: Mediafax Foto)

"Transferul lui Claudiu Niculescu la Dinamo nu s-a realizat pentru că, deocamdată, nu s-a discutat nimic cu oficialii clubului Omonia Nicosia pe această temă. Pentru a demara negocierile, Claudiu Niculescu trebuie mai întâi să îşi rezolve problemele contractuale cu Omonia şi abia după aceea vom putea intra în legătură cu cei din Cipru. Niculescu nu va veni ca jucător liber de contract, ci Dinamo va trebui să plătească o sumă de transfer. Repet, aşteptăm rezolvarea unor probleme dintre jucător şi club şi abia apoi vom cunoaşte pretenţiile financiare ale Omoniei", a spus Badea.

Nicolae Badea a precizat că situaţia din ofensiva echipei antrenate de Mircea Rednic impune transferul lui Claudiu Niculescu. "Evident, este o situaţie dificilă în atacul lui Dinamo, în condiţiile în care Florin Bratu va reveni la finalul campionatului, iar Zicu va începe pregătirile săpătmâna viitoare, după ce va mai efectua un control medical. Marius Niculae a avut şi el probleme, astfel că se impunea aducerea unui alt atacant, pentru a rezolva problemele din ofensivă", a menţionat preşedintele clubului Dinamo.

Conducerea clubului Omonia Nicosia i-a interzis lui Claudiu Niculescu să ofere declaraţii reprezentanţilor mass-media până când problemele dintre cele două părţi nu vor fi rezolvate. Cel mai probabil, discuţiile dintre Claudiu Niculescu şi conducerea grupării cipriote, legate de unele restanţe financiare pe care Omonia le are faţă de atacant, se vor finaliza la începutul săptămânii viitoare.

Claudiu Niculescu a semnat, la sfârşitul lunii ianuarie 2008, cu gruparea germană MSV Duisburg, care a retrogradat în liga a doua, la finalul campionatului trecut.

În 25 iunie, Niculescu s-a transferat la Omonia Nicosia, cu care a semnat un contract pe doi ani, cu opţiune de prelungire pe încă un sezon. La vremea respectivă, ziariştii de la cotidianul german "Bild" au susţinut că transferul internaţionalului român de la MSV Duisburg la Omonia Nicosia s-a realizat pentru suma de 200.000 de euro.

Niculescu a evoluat şapte sezoane la Dinamo, totalizând 153 de meciuri în care a marcat 89 de goluri. În tricoul lui Dinamo, Niculescu a obţinut trei titluri de campion (2001-2002, 2003-2004, 2006-2007), două Cupe ale României (2003-2004, 2004-2005) şi de două titluri de golgheter al campionatului, (2004-2005 şi 2006-2007).

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici