Badea: Pe 2 mai, ne vom bucura toţi dinamoviştii în Giuleşti, inclusiv Copos şi Andone

Preşedintele Consililui de Administraţie al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat luni într-o conferinţă de presă, că duminică, după derbiul cu Rapid, "toţi dinamoviştii se vor bucura în Giuleşti", inclusiv principalul acţionar rapidist, George Copos, şi antrenorul gazdelor, Ioan Andone.

13 afișări
Imaginea articolului Badea: Pe 2 mai, ne vom bucura toţi dinamoviştii în Giuleşti, inclusiv Copos şi Andone

Badea: Pe 2 mai, ne vom bucura toţi dinamoviştii în Giuleşti, inclusiv Copos şi Andone (Imagine: Eduard Andrei/Mediafax Foto)

"Am vorbit cu dânsul (n.r. George Copos) şi am convenit ca pe 2 mai să ne bucurăm toţi dinamoviştii în Giuleşti. Şi el, şi Ioan Andone. Nu-i lăsăm în afara bucuriei colective. Ce poate fi un cadou mai frumos decât să bucure alături de noi duminică? Aşteaptă această bucurie în fiecare an", a declarat cu ironie Badea.

Atacantul Andrei Cristea speră ca echipa sa să poată obţine un rezultat favorabil în Giuleşti: "Poate e mult spus teamă, dar va fi un meci dificil. Rapidul este la puţine puncte distanţă de noi şi egalul acasă (n.r. - cu Poli Iaşi) şi un insucces pe Giuleşti nu cred că ne-ar prinde foarte bine. Cred că aveam însă şansa noastră şi sper să obţinem un rezultat bun".

Referindu-se la viitorul cluburilor din Liga I, din punct de vedere economic, Nicolae Badea nu s-a declarat foarte optimist: "Situaţia Rapidului şi a altor echipe, inclusiv a lui Dinamo, în perspectiva viitoare, nu este una dintre cele mai bune. Nici economia românească nu dă semne de revenire, de recuperare a descreşterii economice. Cred că urmărim toţi cu îngrijorare anii care urmează, care nu vor fi deloc uşori, din evaluările de afaceri pe care şi grupul Computerland le-a făcut. Lucrurile nu sunt foarte optimiste pentru inivestiţiile viitoare în sport, în cultură, în serviciile sociale ale ţării".

Partida Rapid-Dinamo,din cadrul etapei a XXX-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 20.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici