Badea: Puteam scoate un rezultat mai bun dacă ne depăşeam condiţia de echipă mică

Antrenorul Ionuţ Badea, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că formaţia Internaţional Curtea de Argeş putea obţine un rezultat mai bun în meciul de pe teren propriu cu Dinamo, scor 1-3, dacă îşi depăşea condiţia de echipă mică.

22 afișări
Imaginea articolului Badea: Puteam scoate un rezultat mai bun dacă ne depăşeam condiţia de echipă mică

Badea: Puteam scoate un rezultat mai bun dacă ne depăşeam condiţia de echipă mică (Imagine: Mediafax Foto)

"Rămânem cu regretul că nedepăşindu-ne condiţia nu am putut obţine astăzi mai mult. Am primit două goluri din faze fixe şi al treilea pe o greşeală individuală. Puteam scoate un rezultat mai bun dacă, repet, ne depăşeam condiţia de echipă mică. Felicit jucătorii mei pentru prima repriză şi de acum începem să ne gândim la meciul foarte greu de la Mediaş", a spus Badea.

Formaţia Dinamo Bucureşti a învins, în deplasare, cu scorul de 3-1 (0-1), echipa Internaţional Curtea de Argeş, într-o partidă contând pentru etapa a XIX-a a Ligii I, după ce a fost condusă la pauză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici