Badea: Sper ca până la finalul acestei luni să avem numele noului antrenor

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, marţi, la sport.ro, că speră ca până la finalul lunii mai să stabilească antrenorul care va pregăti formaţia "alb-roşie" în sezonul viitor.

16 afișări
Imaginea articolului Badea: Sper ca până la finalul acestei luni să avem numele noului antrenor

Badea: Sper ca până la finalul acestei luni să avem numele noului antrenor (Imagine: Eduard Andrei/Mediafax Foto)

"Întâlnirea cu Andone nu a fost o negociere. Suntem într-o perioadă în care discutăm cu mai mulţi antrenori. Vrem să facem un proiect pe trei ani de zile, cu obiective pentru fiecare an în parte. Vrem să începem o reconstrucţie şi a centrului de copii şi juniori, de care suntem nemulţumiţi. Eforturile financiare făcute de club nu au fost răsplătite nici de prima echipă, nici de cea secundă şi nici de cele de la juniori. Dinamo nu va mai schimba antrenorul, ci va schimba jucătorii, vom încerca să avem o atitudine realistă în viitor. Sper ca până pe 31 mai să avem numele noului antrenor al lui Dinamo", a declarat Badea la sport.ro.

Conducerea FC Dinamo negociază cu Ioan Andone şi Cristiano Bergodi preluarea conducerii tehnice a formaţiei "alb-roşie", care a fost asiurată în returul sezonului 2009/2010 de Cornel Ţălnar.

Dinamo a încheiat campionatul pe locul 6, dar va pierde această poziţie în cazul în care Rapidul îşi va recupera la TAS punctele din meciul cu FC Timişoara, pierdute la masa verde.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici