Badea: Sperăm să rămânem neînvinşi pe teren propriu şi după meciul cu CFR

Antrenorul echipei FC Argeş, Ionuţ Badea, speră ca jucătorii pe care îi pregăteşte să nu piardă partida de pe teren propriu în compania formaţiei CFR Cluj, duminică, de la ora 17.00, şi să continue astfel seria de invincibilitate de la începutul anului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2 afișări

"CFR Cluj este cea mai bine structurată echipă din campionatul românesc dar noi sperăm să rămânem neînvinşi pe teren propriu, chiar dacă în echipa campioană sunt jucători precum Culio, Dubarbier, Kone sau Peralta, care pot decide singuri soarta unui meci. Cele două absenţe din echipa noastră, Tănase şi Bălaşa sunt foarte importante, dar cei care îi vor înlocui o vor face cu succes. CFR-ul are două module tactice de joc, unul în sistemul 4-4-2 şi altul în 4-2-3-1. Ne vom adapta la fiecare din ele", a spus Badea.

Badea consideră că un rezultat bun obţinut cu CFR Cluj va îmbunătăţi situaţia jucătorilor piteşteni. "Uşor nu ne este după ce domnul Cornel Penescu n-a fost eliberat. Situaţia este grea, dar sperăm să obţinem un rezultat bun cu CFR-ul şi atunci situaţia noastră ne-ar mai aduce puţină bucurie", a mai spus Badea.

Altfel, Cristian Tănase a participat la o acţiune la şcoala generală în care a învăţat, împărţind copiilor 13 tricouri ale formaţiei FC Argeş şi evoluând într-un meci cu aceştia.

FC Argeş întâlneşte, duminică, de la ora 17.00, pe teren propriu, formaţia CFR Cluj, într-un meci contând pentru etapa a XXXII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici