Badea: Victoria Stelei este meritată

Antrenorul echipei FC Argeş, Ionuţ Badea, a declarat, sâmbătă seară, că Steaua a meritat să câştige meciul din etapa a IV-a a Ligii I, subliniind că pentru argeşeni partida s-a încheiat practic după eliminarea lui Kamara din prima repriză.

19 afișări
Imaginea articolului Badea: Victoria Stelei este meritată

Arthuro Bernard (D), de la Steaua București, se luptă pentru balon cu un adversar, în meciul cu FC Argeș din etapa a IV-a a Ligii I (Imagine: Mediafax Foto)

"Am avut aşteptări destul de mari, dar din păcate meciul s-a încheiat prematur după acea eliminare. După aceea am încercat să ne închidem şi să-i prindem pe contraatac. Victoria Stelei este pe deplin meritată. Nu pot spune dacă arbitrajul a influenţat rezultatul, dar am discutat cu Kamara şi nu cred că a fost intenţie. A fost un duel cum se mai întâmplă. Am suferit la construcţie, nu am găsit culoare, iar dinamica mijlocaşilor Stelei ne-a crat probleme. Am jucat mai bine după ce am primit primul gol. Toja este un jucător de valoare, încă puţin neadaptat la jocul Stelei. Pe Bazzi l-am înlocuit că a greşit la gol şi a comis şi un penalti", a spus Badea.

FC Argeş a pierdut, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 0-2, meciul susţinut în compania formaţiei Steaua, în etapa a IV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici