Badea: Vom reaşeza câştigurile jucătorilor în concordanţă cu performanţa

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo, Nicolae Badea, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă că s-a luat decizia de a se "reconsidera" raporturile contractuale ale jucătorilor, câştigurile urmând a fi în concordanţă cu performanţa.

23 afișări
Imaginea articolului Badea: Vom reaşeza câştigurile jucătorilor în concordanţă cu performanţa

Badea: Vom reaşeza câştigurile jucătorilor în concordanţă cu performanţa (Imagine: Mediafax Foto)

"Am luat decizia de a reconsidera raporturile contractuale ale jucătorilor, prin negociere, nu printr-o decizie habotnică, de a reaşeza câştigurile în concordanţă cu performanţa. E şi un element de responsabilizare, de diferenţiere a randamentului fiecăruia. Vor fi predominante primele pentru obiectivele sportive şi nu cheltuielile de mentenanţă a activităţilor sportive. Jucătorilor le facem o ofertă foarte serioasă să joace la Dinamo şi să facă performanţă. După sezonul ratat, consider că fiecăruia dintre cei implicaţi la Dinamo îi aparţine o parte din vină", a declarat Badea.

Ianis Zicu a fost primul care a acceptat micşorarea salariului, Nicolae Mitea preferând însă să devină jucător liber. "Primul care a acceptat reaşezarea contractului a fost Zicu. Propunerea i-am făcut-o şi lui Mitea, dar nu a acceptat şi el şi-a depus documentele pentru a deveni jucător liber. Nu putem să reziliem contractele unilateral dar probabil că vor fi jucători cărora li se va permite să-şi caute alte echipe. Va fi vorba de transferuri la alte echipe şi nu de trimiterea în şomaj", a mai spus Badea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici