Bădulescu: Echipa naţională a României s-a prezentat slab la CM, sunt dezamăgit

Fostul antrenor al echipei naţionale de handbal feminin a României, Cornel Bădulescu, în prezent tehnician al clubului Oţelul Galaţi, s-a arătat dezamăgit de jocul prestat de prima reprezentativă la Cupa Mondială din Danemarca.

16 afișări
Imaginea articolului Bădulescu: Echipa naţională a României s-a prezentat slab la CM, sunt dezamăgit

Bădulescu: Echipa naţională a României s-a prezentat slab la CM, sunt dezamăgit (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu ştiu exact ce s-a întâmplat acolo, dar mai ales ce anume şi-a propus antrenorul să obţină de la această competiţie. Oricum, după părerea mea, s-au prezentat slab indiferent de obiectivele pe care şi le-ar fi fixat acum, şi anume să obţină rezultate, sau să le sacrifice pentru a stabili nişte relaţii mai bune de joc. A fost o totală lipsă de tonus şi de motivaţie, şi cred că fetele au avut ocazia să demonstreze că Gheorghe Tadici a fost de vină pentru lipsa rezultatelor la Jocurile Olimpice. Din păcate, după cum s-au mişcat ele în teren şi după cum au jucat, înclin să îi dau dreptate lui Tadici când spunea ce spunea despre fete", a spus Bădulescu.

Cornel Bădulescu este de părere, că în acest moment, cea mai bună soluţie la echipa naţională, ar fi sacrificarea unui an sau doi pentru creşterea unei noi generaţii.

"Eu cred că ar trebui să se renunţe la cel puţin două competiţii mari şi să creştem o echipă pentru un nou ciclu. Nu doar noi am făcut acest lucru, şi ci alte echipe. Uneori e necesară o astfel de decizie", a completat Bădulescu.

Jucătoarea echipei Rulmentul Braşov, Patricia Vizitiu, a declarat că a urmărit meciurile echipei naţionale la Cupa Mondială, şi pune rezultatele slabe pe lipsa de omogenitate.

"Eu cred că nu au fost rezultatele aşteptate, şi pentru că nu au avut suficient timp pentru a se forma ca echipă. La echipă este un nou antrenor, au apărut şi jucătoare noi şi cred că este nevoie şi de timp pentru ca totul să funcţioneze aşa cum trebuie", a subliniat Vizitiu.

Tricolorele au "bifat" trei înfrângeri, din tot atâtea meciuri disputate, la Cupa Mondială din Germania, după cum urmează: 23-30, contra campioanei olimpice Norvegia, 24-29, cu Suedia, şi 25-34 cu Germania.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici