Balaci: Craiova valorează peste 70 de milioane de euro

Managerul general al Universităţii Craiova, Ilie Balaci, a declarat, luni, că în acest moment clubul craiovean valorează peste 70 de milioane de euro, răspunzând astfel unei oferte făcute de fostul jucător Gabi Popescu pentru preluarea echipei.

1 afișare
Imaginea articolului Balaci: Craiova valorează peste 70 de milioane de euro

Balaci: Craiova valorează peste 70 de milioane de euro

"Cât a oferit Gabi Popescu? 10 milioane de euro? În acest moment valorează peste 70 de milioane de euro. Nu este neapărat vorba de jucători sau de poziţia pe care o ocupă în clasament, dar Universitatea rămâne Universitatea. Nu ne putem compara cu Pandurii, Unirea Urziceni, echipe care până acum nu au reprezentat nimic în fotbalul românesc. Pot spune că, nu mai târziu de acum trei săptămâni, am fost contactat şi am primit o ofertă de la cluburi din România pentru doi dintre jucători. Valoarea totală era de 4,5 milioane de euro, dar nici eu, nici Mititelu nu am vrut să auzim. Vă daţi seama cât ar oferi cluburile din Europa pe anumiţi jucători", a declarat Balaci la un post local de radio.

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, duminică, la un post de radio local, că fostul jucător Gabi Popescu este interesat să cumpere gruparea olteană, însă a precizat că nu este de acord să vândă echipa. Conform unor surse, suma propusă de Gabi Popescu ar fi de circa 10 milioane de euro.

Echipa Universitatea Craiova ocupă locul 17 în clasament, cu 6 puncte în nouă etape.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici