Balaci: Cu cinci sau şase puncte ne putem califica în cupele europene

Managerul general al grupării Universitatea Craiova, Ilie Balaci, a declarat că formaţia "alb-albastră" are nevoie de cinci sau şase puncte în ultimele trei etape ale Ligii I pentru a se califica în cupele europene în sezonul viitor.

16 afișări
Imaginea articolului Balaci: Cu cinci sau şase puncte ne putem califica în cupele europene

Balaci: Cu cinci sau şase puncte ne putem califica în cupele europene (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu s-au pierdut şansele, dar s-a pierdut o clasare superioară. Oricum, dacă evolueaza cu zâmbetul pe buze, e simplu să te califici, îţi trebuie şase puncte din trei meciuri, chiar şi cu cinci, dar numai să nu fie dominaţi de presiune. Băieţii, atunci când joacă şi o fac cu zâmbetul pe buze, câştigă. Atunci când se gândesc numai la joc, pentru că din păcate, în ultimele cinci etape, nu au făcut-o. La ultimul meci mi s-a părut că au fost irascibili, parcă nu mai sunt prieteni, nu se mai respectă", a spus Balaci.

Balaci nu a dorit să comenteze demiterea antrenorului Nicolo Napoli, precizând că a fost decizia patronului Adrian Mititelu. "Patronul a luat hotărârea, el ştie mai bine de ce, nu am eu cum să comentez, nu am stat aproape de echipă, dar el a stat. Oricum, vin trei meciuri dificile, cel puţin pe hârtie, pentru că şi jocul cu Gloria Buzău a fost în acest fel lejer şi s-a văzut că nu a fost aşa şi pe teren. De aceea spun că orice se poate întâmpla, mai precis că Universitatea să câstige în Giuleşti, pentru că echipa are valoare", a mai spus Balaci.

Oficialul craiovean crede că jucătorii formaţiei "alb-albaştri" pot scoate un rezultat bun în partida din deplasare cu Rapid. "Am spus că dacă joci bine mereu, pierzi un joc sau două, dar daca joci prost şi câştigi un meci, nu se întâmplă şi data viitoare. Oricum, acum, înainte de meciul cu Rapid, cred că baieţii şi-au revenit şi mai cred că îi vor face pe toţi oltenii şi pe cei cu sufletul alături de Universitatea să defileze în capitală", a precizat Balaci.

Universitatea Craiova întâlneşte, sâmbătă, de la ora 21.00, în deplasare, formaţia Rapid, într-un meci contând pentru etapa a XXXII-a a Ligii I. Universitatea Craiova ocupă locul al şaselea în clasamentul Ligii I şi mai are de disputat o partidă în deplasare cu Steaua şi un meci pe tren propriu cu FC Vaslui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici