Balaci: Se vede mâna antrenorului care a venit cu alte idei

Managerul sportiv al clubului Universitatea Craiova, Ilie Balaci, s-a declarat mulţumit de evoluţia echipei în meciul cu Dinamo, încheiat la egalitate, scor 1-1, în etapa a XIV-a a Ligii I, apreciind că schimbarea este meritul antrenorului Nicolo Napoli.

4 afișări
Imaginea articolului Balaci: Se vede mâna antrenorului care a venit cu alte idei

Balaci: Se vede mâna antrenorului care a venit cu alte idei

"Păcat că am pierdut două puncte. Cel mai important este că echipa a început să joace. Se vede mâna antrenorului care a venit cu alte idei. Nu pot comenta arbitrajul, rămâne să vedem caseta întregului joc în zilele următoare", a spus Balaci.

Oficialul oltean s-a declarat încântat de numărul mare de spectatori care a asistat la meciul cu Dinamo şi de atmosfera creată de public. El a menţionat că este mulţumit cu cele patru puncte câştigate în meciurile cu Poli Ştiinţa Timişoara şi Dinamo. "A fost obiectivul nostru să câştigăm cel puţin patru puncte cu Timişoara şi Dinamo. Puteam să obţinem mai mult, însă suntem mulţumiţi", a punctat Balaci.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici