Bălaşa: Cornel Penescu ne-a asigurat că va fi bine la echipă

Căpitanul echipei FC Argeş, Daniel Bălaşa, care l-a vizitat pe finanţatorul Cornel Penescu la scurt timp după ce acesta a ajuns, vineri noapte, la reşedinţa din Piteşti, după ce a fost pus în libertate, a afirmat că patronul a dat asigurări că "la echipă va fi bine".

31 afișări
Imaginea articolului Bălaşa: Cornel Penescu ne-a asigurat că va fi bine la echipă

Finanţatorul Cornel Penescu (Imagine: Mediafax Foto)

Daniel Bălaşa a sosit la reşedinţa lui Penescu în acelaşi moment în care finanţatorul clubului a ajuns acasă, după ce a părăsit, vineri, în jurul orei 21.15, Penitenciarul Mărgineni. După o discuţie ce a durat aproximativ zece minute, Bălaşa a ieşit din curtea casei lui Penescu şi a declarat că patronul clubului a dat asigurări că la echipă "va fi bine".

"Şi noi spunem că acum s-a făcut dreptate. Am vorbit cu domnul Penescu. A spus că îi salută pe băieţi şi îi asigură că de acum înainte va fi bine la echipă şi trebuie să luptăm pentru promovare, pentru că locul nostru este în prima ligă. Suntem bucuroşi cu toţii că este iar în mijlocul nostru. Poate va veni mâine (n.r. - sâmbătă) să ne vadă la meciul cu Vâlcea", a spus Daniel Bălaşa.

Finanţatorul FC Argeş, Cornel Penescu, fostul director al societăţii PIC din Piteşti Liviu Făcăleaţă şi fostul şef al Comisiei Centrale a Arbitrilor Gheorghe Constantin, judecaţi pentru fapte de corupţie, au fost puşi în libertate, vineri seară, în baza unei decizii a Curţii de Apel Ploieşti.

La ieşirea din închisoare, unde a fost aşteptat de către fratele şi fiul său, Ilie şi, respectiv, Andrei Penescu, patronul FC Argeş a spus: "Astăzi s-a făcut dreptate!".

Cornel Penescu, care a stat în închisoare 287 de zile, el fiind arestat pe data de 13 aprilie 2009, a trecut, în drum spre casă, şi pe la sediul firmei PIC.

"Avea lacrimi în ochi... Cum lăsase el firma, cu 4.500 de angajaţi, şi cum era acum... A făcut cu mâna paznicilor care erau acolo şi a plecat mai departe, nerăbdător să ajungă cât mai repede acasă. Pe drumul de la Mărgineni la Piteşti nu a vorbit mai deloc. Este slăbit, obosit şi bulversat, şi nu l-am sâcâit cu întrebări", a declarat, vineri, fiul său, Andrei Penescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici