Balaur: Sperăm să ne îndeplinim baremul

Antrenorul formaţiei Gloria Buzău, Ion Balaur, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că speră ca gruparea buzoiană să îşi îndeplinească baremul pentru ca echipa să nu retrogradeze cu penalizare în Liga a II-a.

24 afișări
Imaginea articolului Balaur: Sperăm să ne îndeplinim baremul

Balaur: Sperăm să ne îndeplinim baremul (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"La scorul ăsta e greu să mai spun ceva. Noi am avut mari probleme în alcătuirea liniei de fund, care a fost toată inventată. Din poziţia în care suntem, ne-a fost greu să avem de unde înlocui cinci-şase jucători. Dacă nu luam primul gol, poate altfel era situaţia şi reuşeam şi noi să punem ceva probleme. Normal, sperăm să ne îndeplinim baremul sau măcar să facem cât mai multe puncte. Din păcate, am avut ghinionul să întâlnim numai echipele bune", a spus Balaur.

Formaţia Gloria Buzău a pierdut, cu scorul de 0-4 (0-3), partida susţinută duminică, în deplasare, în faţa echipei FC Braşov, într-un meci contând pentru etapa a XXIV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici