Bâlbă, indisponibil pentru meciul cu Rapid

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că jucătorul Ionuţ Bâlbă are un edem la gambă şi nu va evolua în meciul cu Rapid, atacantul alăturându-se altor cinci fotbalişti indisponibili pentru partida din prima etapă a returului.

16 afișări
Imaginea articolului Bâlbă, indisponibil pentru meciul cu Rapid

Bâlbă, indisponibil pentru meciul cu Rapid (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"În afară de cei cinci indisponibili pe care îi aveam pentru partida cu Rapid, Cristi Munteanu, Brăneţ, Cristi Constantin, Ignatov şi Adrian Ilie, acum şi atacantul Ionuţ Bâlbă are probleme. Acesta are un edem la gambă după cantonamentul din Antalya şi va rata meciul cu Rapid", a afirmat Grigroraş.

Cristian Munteanu va fi indisponibil cel puţin o lună

"RMN-ul efectuat de Cristian Munteanu la Bucureşti a confirmat temerile noastre că jucătorul va avea nevoie de operaţie. Jucătorul avea dureri mari la genunchi şi va trebui să suporte o artroscopie. Nu este vorba de vreo lovitură, ci mai degrabă de o uzură a genunchiului. Are şi el o vârstă şi e normal să mai apară şi astfel de accidentări. Luni, Munteanu va face o artroscopie şi, dacă nu se vor descoperi alte complicaţii, jucătorul va lipsi cel puţin o lună", a explicat antrenorul.

Nu-mi convine că trebuie să ne pregătim pe terenul sintetic

"Nu-mi convine că trebuie să ne pregătim pe terenul sintetic, dar nu avem altă variantă. Terenul II este îngheţat, iar de terenul mare nici nu poate fi vorba. Iar cum în Iaşi nu avem alt teren, trebuie să ne antrenăm pe sintetic, o suprafaţă care mie nu-mi place, deoarece pot apărea foarte uşor accidentări. De aceea cred că ar fi fost mai bine să se amâne reluarea campionatului, dar Liga a decis să se joace. Nu avem ce face, trebuie să ne pregătim pentru meciul cu Rapid cum putem", a precizat Petre Grigoraş.

Echipa Poli Iaşi întâlneşte, sâmbătă, de la ora 19.00, pe teren propriu, formaţia Rapid, într-o partidă contând pentru etapa a XVIII-a, prima a returului Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici