Bâlbă: Vreau să dau cel puţin cinci goluri în retur

Atacantul echipei Poli Iaşi, Ionuţ Bâlbă, a declarat, luni, că şi-ar dori ca în retur să înscrie cel puţin cinci goluri şi să ajute formaţia antrenată de Cristiano Bergodi să scape de la retrogradare.

13 afișări
Imaginea articolului Bâlbă: Vreau să dau cel puţin cinci goluri în retur

Bâlbă: Vreau să dau cel puţin cinci goluri în retur

"După cum ştiţi, la sfârşitul anului trecut, m-am operat la picior, dar acum mi-am revenit şi mă simt foarte bine. Am urmat întocmai prescripţiile medicilor referitoare la programul de recuperare, iar acum sunt apt sută la sută. Pot, din nou, să mă pregătesc la intensitate maximă, pentru ca în retur să revin la forma de odinioară, care m-a impus în anii trecuţi atenţiei celor mai puternice cluburi din Liga I. Cel mai mult îmi doresc ca Poli să scape de retrogradare, însă fiind atacant, e clar că lumea aşteaptă multe goluri marcate de mine. Vreau să dau cel puţin cinci goluri în retur, ţinând cont că revin pe teren după o perioadă de inactivitate, dar, dacă vor fi mai multe, cu atât mai bine. Oricum, mai puţin contează cine înscrie, important este ca noi să luăm cât mai multe puncte şi să ne atingem obiectivul", a spus Bâlbă.

Atacantul a mai afirmat că speră să colaboreze foarte bine cu tehnicianul Cristiano Bergodi, care a dorit să-l transfere şi în perioada când acesta antrena CFR Cluj. "Despre Cristiano Bergodi am auzit numai lucruri bune şi eu sper să nu-i înşel încrederea, dumnealui dorind să lucreze cu mine şi acum doi ani, pe când antrena formaţia CFR Cluj. Dacă nu s-a putut atunci, poate vom lucra foarte bine împreună acum, la Poli Iaşi", a precizat Bâlbă.

Citeşte şi:

Bâlbă va lipsi între şase şi opt săptămâni

Bâlbă rămâne la Poli Iaşi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici