Bălgrădean: Am pierdut două puncte mari de tot aici

Portarul echipei Dinamo, Cristian Bălgrădean, a declarat sâmbătă seară, după remiza cu Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 0-0, că formaţia sa a pierdut două puncte foarte importante, informează prosport.ro.

4 afișări

"Nu ne mulţumeşte rezultatul, ştiam că Ceahlăul este o echipă incomodă. Ceahlăul s-a apărat, în repriza a doua am avut ocazii, dar am reuşit doar un punct la Ceahlăul. Cred că am pierdut două puncte mari de tot aici. Campionatul se câştigă cu echipele mici. Nu am motive să fiu bucuros, am făcut 0-0 la Ceahlăul. Sunt şapte puncte distanţă de Steaua, se pot face zece. Campionatul e lung, dar va fi foarte greu. La Târgu Jiu va fi un meci pe viaţă şi pe moarte", a spus portarul dinamovist la Digi Sport, la Fanatik Show.

Formaţia Dinamo a remizat, sâmbătă, în deplasare, scor 0-0, cu echipa Ceahlăul Piatra Neamţ, într-un meci din etapa a XIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici